Steffie's
Sport & Massage

06-10726573

Body pakkingen

In mijn praktijk bied ik verschillende pakkingen aan.

Elke pakking behandeling bestaat uit een deel, of het volledig scrubben van het lichaam (afhankelijk van het pakket dat u neemt). Daarna volgt de pakking. Elke pakking heeft een andere werking (zie onderstaande uitleg). Wanneer de pakking is aangebracht op het lichaam, wordt u ingewikkeld in wikkelfolie, en mag u 20 tot 30 min. heerlijk relaxen en luisteren naar de rustgevende muziek. Door de wikkelfolie gaan de poriën van het lichaam openstaan waardoor de werkzame stoffen van de pakkingen beter intrekken in de huid. Na de pakking volgt er een heerlijke massage met de bijbehorende voedzame bodybutter.

 

De cacao pakking
Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet.
De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. Daarnaast stimuleert het ook de actieve ingrediënten van de warme chocolade mouse.

 

De bamboe soft body pakking

Een heerlijk zachte crémepakking met voedende, verjongende, revitaliserende en hydraterende eigenschappen voor het lichaam en gelaat.

De bamboe geur is een frisse geur.

 

Cocos crème pakking

Deze pakking is verrijkt met diverse ingrediënten voor extra voeding en verzorging van de huid. De pakking werkt vocht herstellend, kalmerend, vocht afdrijvend en stimuleert de huidfunctie. Na deze pakking voelt de huid zacht en zuiver aan.

De pakking is pH huid neutraal, waardoor het tevens geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid (vocht regulerend).

 

Zelfverwarmende ALGEN pakking

Laminaria algen zijn rijk aan jodium, een element dat de vetverbranding van vetcellen vergemakkelijkt. De rijkdom van Laminaria helpt het voeden van de huid en het herstel van kracht en vitaliteit. Dit proces wordt versterkt door de hitte van de pakking.
Warmte bevordert de verwijding van de poriën, waardoor de actieve stoffen beter worden opgenomen door de huid.

De absorberende werking bevordert de afvoer van gifstoffen. Het warmte effect word zeer gewaardeerd om zijn ontspannende werking.

 

Tip: neem na een pakkingbehandeling nog een half uur massage voor maar €10 extra!

comments are closed