Ervaringen

Bob:

Eindelijk van mijn langdurige schouderblessure af !! Waar veel sportmasseurs zich beperken tot alleen masseren, kijkt Steffie welke behandeling het meest doeltreffende is om de klacht te verhelpen, ze beheerst namelijk vele technieken, die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen, wat een service!

Stevige sportmassages, cup massages en bij sommige sessies werden zelfs de bamboe stokken te voorschijn gehaald om de erg vast zittende spieren dieper te kunnen masseren, om de doorbloeding te stimuleren. Ondanks dat de spieren al een stuk losser waren, was de blessure nog niet helemaal voorbij.

Dry needling bleek de oplossing !! Steffie vond probleemloos de spierknopen. Met de punt van het naaldje wordt in de triggerpoint geprikt waardoor de spier reageert met een twitch, waarna de spanning in de spiervezels direct afneemt. Wat een doeltreffende techniek, want na een paar sessies waren de spierknopen verdwenen en dus ook mijn blessure !

Tamara:

Zelf heb ik een conversiestoornis. Ik ging naar Steffie toe voor de massages in de hoop dat mijn conversie klachten zouden verminderen. Naar 2 behandelingen merkte ik verschil, minder aanvallen, minder pijn, het ging stukken beter met me. Mocht je ergens last van hebben of mocht je toe zijn aan een massage, is het zeker een aanrader om de massage bij Steffie te proberen. Ze heeft voor ieder wat wils en niet te vergeten ontzettend veel kennis over de behandelingen!

Peter:

Erg vakbekwaam, professioneel en ook nog bijzonder prettig in de omgang. Met die woorden zou ik eindelijk moeten eindigen maar vond dat ik er maar mee moest beginnen.

Door een auto ongeluk ruim 4 jaar geleden whiplash syndroom opgelopen. Hierdoor regelmatig last van de nek en schouders. Onderhoud door massage is daardoor echt nodig.
Bij het eerste bezoek al meteen duidelijk dat Steffie een erg ervaren  masseuse is. Haar onderzoek en benadering gaat verder als de klachten waarvoor je komt, de vele opleidingen en trainingen maken dit ook mogelijk.
In mijn geval ontdekte Steffie ook spierspanning in mijn lichaam en gezicht. Deze worden nu ook in de massages meegenomen. Na de massage is de pijn en bewegelijkheid voor een aantal weken weer een stuk beter en dragelijker.

De ruimte waar de massages plaats vinden is ook prettig met een zeer professionele behandeltafel.
Niet het belangrijkste maar wel fijn is dat de prijzen heel redelijk zijn en met de 5 of 10 rittenkaarten nog aantrekkelijker.

Bij toeval bij Steffie terecht gekomen maar prijs me gelukkig. Dank je wel Steffie.

Mendy:

“Deze week een magnesium behandeling gehad. Meestal ben ik heel sceptisch over zulke dingen . Omdat ik veel last heb van alles en slecht slaap toch maar eens geprobeerd . En het werkt echt gewoon . Eerst dacht ik nog merk niet veel verschil maar in de avond echt super sliep gewoon om 20.00 als een blok heel het klokje rond zo fijn .! Ik kan het iedereen aanraden !! Top steffie super bedankt eindelijk een hele nacht heerlijk geslapen”

Cynthia:

“Na de magnesium massage is de spanning in mijn spieren direct verdwenen en ben ik de hele dag zen. Ik word de volgende dag meer uitgerust wakker en geniet nog langer van Steffie’s geweldige sportmassage”.

Henri:

“Na jaren getobd te hebben met vastzittend slijm op de longen i.v.m. COPD, op advies van Steffie de longcontour laten tapen. Het resultaat was verbazingwekkend. Vanaf het eerste moment dat de tape geplakt werd, tot op de dag van vandaag, is het een stuk eenvoudiger om het vastzittende slijm op te halen dat het benauwde gevoel voor een groot deel wegneemt.

Ook raadde Steffie magnesium massage aan om de verzuring en verkramping van de benen, ontstaan door cholesterolmedicatie, tegen te gaan. Ook deze behandeling sloeg wonderwel vrijwel meteen aan, hetgeen ervoor zorgde dat de fysieke belasting tijdens het werk eenvoudiger te verwerken was en de benodigde nachtrust aanzienlijk werd verbeterd.

Thnx Steffie voor je ondersteuning en inzet, keep doing your great job!”