Ervaringen

Bob:

Eindelijk van mijn langdurige schouderblessure af !! Waar veel sportmasseurs zich beperken tot alleen masseren, kijkt Steffie welke behandeling het meest doeltreffende is om de klacht te verhelpen, ze beheerst namelijk vele technieken, die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen, wat een service!

Stevige sportmassages, cup massages en bij sommige sessies werden zelfs de bamboe stokken te voorschijn gehaald om de erg vast zittende spieren dieper te kunnen masseren, om de doorbloeding te stimuleren. Ondanks dat de spieren al een stuk losser waren, was de blessure nog niet helemaal voorbij.

Dry needling bleek de oplossing !! Steffie vond probleemloos de spierknopen. Met de punt van het naaldje wordt in de triggerpoint geprikt waardoor de spier reageert met een twitch, waarna de spanning in de spiervezels direct afneemt. Wat een doeltreffende techniek, want na een paar sessies waren de spierknopen verdwenen en dus ook mijn blessure !

Tamara:

Zelf heb ik een conversiestoornis. Ik ging naar Steffie toe voor de massages in de hoop dat mijn conversie klachten zouden verminderen. Naar 2 behandelingen merkte ik verschil, minder aanvallen, minder pijn, het ging stukken beter met me. Mocht je ergens last van hebben of mocht je toe zijn aan een massage, is het zeker een aanrader om de massage bij Steffie te proberen. Ze heeft voor ieder wat wils en niet te vergeten ontzettend veel kennis over de behandelingen!