Recensies

20 reacties op “Recensies

 1. Kundige masseuse die je eventuele lichamelijke klachten kan verlichten of je écht die complete ontspanning geeft. Fijne ambiance waar je volledig tot rust komt.

 2. “Maaaaaam,de kleutergym duurde maar 10seconden…” ;-)) (time flies when you’re having fun)
  Yeshe staat op zaterdagmorgen om half acht al te springen om naar de gym te gaan, hij vindt het fantastisch! Hij klimt en klautert graag en eenmaal thuis wordt het huis zó verbouwd dat we er nog de hele dag van nagenieten. En het leuke is ook dat de pappa’s en mamma’s gratis en voor niks ook even aan hun conditie werken. Leuk Steffie,écht leuk!

 3. Super leuke peuter/kleutergym!! Mijn dochter van inmiddels 2,5jaar vind het helemaal leuk, dat zegt ze dan ook: gymen is leuk. Elke week zorgt Steffie voor een leuke opstelling in de gymzaal, waar de kinderen zowel lerend als spelenderwijs bezig zijn. Het samen bezig zijn met je kind is leuk. Super Steffie, ga zo door!

 4. Je doet het fantastisch goed steffie! Van massages tot sportlessen geven voor jong en oud, je bent altijd 100 %met je werk bezig en het is nog heel gezellig ook!!

 5. Dé plaats waar je moet zijn in Tilburg voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Heb bij Steffie een pakket afgenomen dat ik iedere 4 weken lekker kan komen ontspannen. Over 3 weken mag ik weer en ik kijk er al weer naar uit. Echt een aanrader! Heel veel succes, Steffie!

 6. Super leuke en gedifferentieerde gymlessen voor peuters maar ook zeer zeker kleuters! Xavièr heeft het heel erg naar zijn zin. Ga zo door!

 7. Heb afgelopen week de packing met scrubmassage gehad! Het effect is geweldig….er is rust over me heen gekomen en ben weer helemaal in balans! Bedankt Steffie voor het juiste advies!

 8. Kundige masseuse die mij helemaal kan laten ontspannen en alles in overleg doet.
  En Steffie is ook nog eens een hele leuke gymjuf!!
  Absoluut een aanrader!

 9. Zelf heb ik een conversiestoornis. Ik ging naar Steffie toe voor de massages in de hoop dat mijn conversie klachten zouden verminderen. Naar 2 behandelingen merkte ik verschil, minder aanvallen, minder pijn, het ging stukken beter met me. Mocht je ergens last van hebben of mocht je toe zijn aan een massage, is het zeker een aanrader om de massage bij Steffie te proberen. Ze heeft voor ieder wat wils en niet te vergeten ontzettend veel kennis over de behandelingen!

 10. Zeer goed gemasseerd . Weet alle pijnlijke plekjes te vinden . Met mijn beroep ( kapster) altijd last van schouders nek en rug , Steffie zorgt ervoor dat ik zeker weer 3 weken met veel minder pijn werk . Top?Spiertjes zijn weer los .

 11. De massages zijn super! Na de behandeling heb ik er ook echt veel profijt van! Echt een aanrader Steffie’s sport & massage.

 12. Zeer zeker een aanrader!!! Na anderhalf jaar van veel pijn en ongemakken (fybromyalgie) voel ik als herboren, en dat al na 2x een massage. Eindelijk weer eens pijnvrij! Ga zo door Steffie!

 13. Eindelijk van mijn langdurige schouderblessure af !! Waar veel sportmasseurs zich beperken tot alleen masseren, kijkt Steffie welke behandeling het meest doeltreffende is om de klacht te verhelpen, ze beheerst namelijk vele technieken, die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen, wat een service!

  Stevige sportmassages, cup massages en bij sommige sessies werden zelfs de bamboe stokken te voorschijn gehaald om de erg vast zittende spieren dieper te kunnen masseren, om de doorbloeding te stimuleren. Ondanks dat de spieren al een stuk losser waren, was de blessure nog niet helemaal voorbij.

  Dry needling bleek de oplossing !! Steffie vond probleemloos de spierknopen. Met de punt van het naaldje wordt in de triggerpoint geprikt waardoor de spier reageert met een twitch, waarna de spanning in de spiervezels direct afneemt. Wat een doeltreffende techniek, want na een paar sessies waren de spierknopen verdwenen en dus ook mijn blessure !

 14. Na de magnesium massage is de spanning in mijn spieren direct verdwenen en ben ik de hele dag zen. Ik word de volgende dag uitgeruster wakker en geniet nog langer van Steffie’s geweldige magnesium-sportmassage.

 15. Na jaren getobd te hebben met vastzittend slijm op de longen i.v.m. COPD, op advies van Steffie de longcontour laten tapen. Het resultaat was verbazingwekkend. Vanaf het eerste moment dat de tape geplakt werd, tot op de dag van vandaag, is het een stuk eenvoudiger om het vastzittende slijm op te halen dat het benauwde gevoel voor een groot deel wegneemt.

  Ook raadde Steffie magnesium massage aan om de verzuring en verkramping van de benen tegen te gaan. Ook deze behandeling sloeg wonderwel vrijwel meteen aan, hetgeen ervoor zorgde dat de fysieke belasting tijdens het werk eenvoudiger te verwerken was en de benodigde nachtrust aanzienlijk werd verbeterd.

  Thnx Steffie voor je ondersteuning en inzet, keep doing your great job !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *